Prof. dr. Mariëlle Heijltjes nieuwe commissaris MECC Maastricht

2017 succesvol jaar voor MECC Maastricht

Prof. dr. Mariëlle Heijltjes is tijdens de jaarvergadering door de Algemene Vergadering en met instemming van het college van Burgemeester en Wethouders benoemd als nieuwe commissaris van MECC Maastricht. Mariëlle Heijltjes verbindt zich daarmee aan een stabiel bedrijf dat de laatste jaren in de lift zit en waar internationalisering hoog op de agenda staat. Mariëlle Heijltjes is de opvolger van prof. dr. Jan Cobbenhagen, die sinds september 2011 als commissaris aan MECC Maastricht verbonden was en aftreedt nu zijn zittingstermijn erop zit.

Internationale ambities

Mariëlle Heijltjes is als hoogleraar Managerial Behavior verbonden aan Maastricht University School of Business and Economics (SBE). Daarnaast is zij als Associate Dean Strategic Development & Internationalization lid van het bestuur van SBE en als directeur van UMIO verantwoordelijk voor alle programma’s voor professionals van de school.

Haar functies en internationale netwerk sluiten perfect aan bij de internationale ambities van MECC Maastricht, dat een podium biedt voor het delen van kennis en een verbindende factor is tussen de verschillende wetenschappelijke instellingen in de stad en regio. MECC Maastricht en het congrescentrum in het bijzonder zijn van groot belang in de verdere ontwikkeling en positionering van Zuid-Limburg als internationale kennisregio.

Rob van de Wiel, Algemeen Directeur MECC Maastricht, is trots op de benoeming van Mariëlle Heijltjes. “Mevrouw Heijltjes kan als commissaris aansluiten in een tijd dat MECC Maastricht succesvol onderneemt. Met een verlenging van het TEFAF contract, een groeiende portefeuille en een prachtige verbouwing als belangrijke doelstelling voor de komende jaren, ziet de toekomst er weer rooskleurig uit en staan wij aan de vooravond van een bijzondere periode.”

Ook wethouder John Aarts zegt verheugd te zijn met de aanstelling van Heijltjes en de positieve resultaten: “Het MECC floreert weer. Daar plukken stad en regio de vruchten van. Met mevrouw Heijltjes krijgt MECC opnieuw een sterke commissaris, die de relatie tussen MECC Maastricht, Universiteit Maastricht en Brightlands Maastricht Health Campus verder kan verstevigen.”

MECC Maastricht bestaat dit jaar 30 jaar en het gaat goed met het bedrijf dat sinds 2013 losgekoppeld is van Amsterdam Rai. Het ondernemerschap van de laatste jaren heeft sindsdien geresulteerd in een stabiele stijging van het bedrijfsresultaat.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht