Profiteer van de business lounges van MECC Maastricht tijdens evenementen

Het werven van klanten is vaak al een meesterwerk op zich. Daarna is het vooral de kunst om ze te boeien, te binden en te behouden. De business lounges van MECC Maastricht geeft u daar de mogelijkheid toe. Met onze hoogwaardige business lounges benut u de effectieve combinatie van zaken doen en event beleven.

Zaken doen en het evenement beleven, blijkt immers een succesvolle combinatie. Profiteer daarvan en versterk met onze exclusieve business lounges de band met uw relaties. Op bijzondere evenementen zoals TEFAF Maastricht, Jumping Indoor Maastricht of InterClassics Maastricht versterkt u deze band belevingsvol.

De business lounges zijn geschikt voor groepen van 25 tot 250 gasten. Ze waarborgen alle privacy die nodig is voor uw zakelijke gesprekken en ze bevinden zich bovendien dicht bij het evenement. Om de combinatie event en zakelijke meeting te benadrukken, sluit de eigentijdse inrichting aan bij de ambiance van het evenement. Daarbij is geen extra wens teveel.

Meer informatie en de brochure business lounges zijn op deze pagina te vinden. 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht