Samenwerking MECC Maastricht en Securitas verlengd

MECC Maastricht en Securitas hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend betreffende de beveiliging van het beurs- en congrescentrum. De nieuwe overeenkomst is per 1 januari 2017 ingegaan en heeft een duur van drie jaar. Het is een vervolg op een lange samenwerking van tientallen jaren. Naast gespecialiseerde beveiligers en mobiele surveillance dienstverlening, levert Securitas brandwachten en hondengeleiders.

Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas en Rob van de Wiel, Managing Director van MECC Maastricht ondertekenden deze ochtend de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. De ondertekening vond symbolisch plaats tijdens de opening van TEFAF Maastricht, ’s werelds grootste kunst- en antiekbeurs die al sinds jaar en dag plaatsvindt in het MECC Maastricht.

De nadruk van de nieuwe samenwerking ligt op het nog efficiënter en kwalitatiever inrichten van de beveiliging. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de inzet van techniek, zoals het op afstand beheren van de parkeergarage en slimme toepassingen voor de receptie. Dan Yerna, Branch Manager bij Securitas: “Securitas levert al tientallen jaren de beveiligingsdiensten voor MECC Maastricht. We zijn dan ook heel blij en trots dat er wederom voor Securitas is gekozen. We hebben in voorgaande jaren veel kennis opgebouwd van het gebouw en onze medewerkers zijn volledig ingespeeld op de opdrachtgever. Hierdoor zijn wij in staat om MECC Maastricht op een professionele manier te ondersteunen.”

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht