Samenwerking tussen Maastricht en Brussels Airlines

Brussels Airlines, lid van de Lufthansa Group is met ingang van 1 mei 2016 officiële partner van congresstad Maastricht. Brussels Airlines en de andere carriers van de Lufthansa Group bieden  aan organisatoren, deelnemers en bezoekers van internationale congressen (minimum 100 deelnemers) die plaatsvinden in de regio Maastricht specifieke MICE  producten aan die Maastricht als congresstad nog aantrekkelijker maken. De samenwerking is het resultaat van onderhandelingen tussen het Maastricht Convention Bureau, MECC Maastricht en Brussels Airlines.

‘MICE is een belangrijke doelgroep in de markt. Hierop spelen wij in als luchtvaartmaatschappij door het aanbieden van contracten met interessante tarieven. We werken reeds samen met verschillende conventiecentra in België. De samenwerking met het Maastricht Convention Bureau is absoluut een toegevoegde waarde,’ legt Kathleen Vandenbroecke, Key Account Manager MICE van Brussels Airlines uit.

De aangeboden programma’s  zijn ontstaan uit de wensen en behoeften van organisatoren en deelnemers van internationale congressen om het vliegen naar de congresbestemming makkelijker en goedkoper te maken. In België bestaat het concept al langer, maar Maastricht is nu ook als eerste én enige congresstad van Nederland aangesloten.

Congresorganisatoren kunnen vanaf 1 mei voordelige tarieven aanbieden aan deelnemers en hun medereizigers die vliegen met Brussels Airlines en de andere carriers van de Lufthansa Group met bestemming Maastricht en regio. Andere voordelen zijn het eenvoudige boekingssysteem, een betrokken account managementteam en één aanspreekpunt bij Brussels Airlines  voor de verschillende carriers van de Lufthansa Group.

Belang regio Maastricht
Voor de regio Maastricht is deze samenwerking van groot belang. ‘Congresseren in onze stad wordt dankzij deze samenwerking nog aantrekkelijker. Maastricht zet daarmee een mooie stap om ook in 2016 de beste congreslocatie van het land te zijn,’ aldus John Aarts, wethouder economie van de gemeente Maastricht.    

Lufthansa Group
Brussels Airlines maakt deel uit van de Lufthansa Group  waar naast Brussels Airlines ook Lufthansa, Swiss, Austrian en Eurowings bij aangesloten zijn.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht