Speciaal concert Marinierskapel der Koninklijke Marine

In maart 2016 viert Harmonie Heer Vooruit haar 110e verjaardag. Reden genoeg voor de Stichting Vrienden Van Harmonie Heer Vooruit om de hele Harmonie muzikaal te verrassen.

Als verjaardagsgeschenk komt de Marinierskapel der Koninklijke Marine voor een eenmalig concert naar Maastricht.

De Marinierskapel staat tijdens dit concert opnieuw onder leiding van haar oud dirigent, de uit Heer afkomstige Luitenant Kolonel der Mariniers B.D Pieter Jansen.
Pieter Jansen was van 2001 tot en met 2008 als dirigent aan de Marinierskapel verbonden waarna hij van 2008 tot en met 2011 als Inspecteur Militaire Muziek Krijgsmacht werkzaam was.

Het concert zal plaatsvinden op vrijdag 18 maart in het auditorium van het MECC. De aanvang is 20.15 uur en de entreeprijs is 10,00 Euro.

Kaarten kunnen per email besteld worden bij: info@vriendenheervooruit.nl

Informatie over de Marinierskapel der Koninklijke Marine vindt u via www.stichtingvriendenmarinierskapel.nl en informatie over de Harmonie vindt u op de website www.heervooruit.nl

 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht