Succesvolle editie Second Home Beurs in MECC Maastricht

Afgelopen weekend waren er op Second Home in MECC Maastricht 20% meer bezoekers dan de eerste editie in 2018. De bezoekers waren erg tevreden over de kwaliteit en diversiteit van het aanbod. Second Home is een consumentenbeurs voor advies over van een tweede woning in binnen- en buitenland. Of men nu op zoek is naar een tweede woning om te genieten van een prachtige vakantie of een tweede huis eerder ziet als een investering, in beide gevallen blijft het enorm belangrijk om zich goed te informeren alvorens over te gaan tot een aankoop.

Tijdens de beurs deelden makelaardijen, agenten, projectontwikkelaars, beheer- en verhuurorganisaties, financiële dienstverleners, hypotheekverstrekkers en juridische en fiscale adviseurs hun kennis over de aanschaf van een tweede huis. De aanschaf van een tweede huis wordt steeds populairder, wat ook terug te zien was in de bezoekersaantallen. De beursorganisatie van Second Home was daardoor erg tevreden over deze editie in Maastricht.

IMG 0686

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht