Thierry Boutsen opent InterClassics Brussels

Voormalig Formule 1 coureur Thierry Boutsen is eregast bij de officiële opening van InterClassics Brussels. Onder de 16 Spa-Francorchamps klassiekers die gepresenteerd worden op het themaplein van InterClassics Brussels, bevindt zich ook de BMW Arrows A8 waarmee Thierry Boutsen in 1985 deelnam aan het Wereldkampioenschap Formule 1. De openingsceremonie wordt gepresenteerd door televisiepersoonlijkheid Marlène de Wouters en vindt plaats op vrijdag 18 november om 11:00 uur. De beurs is vanaf 10:00 uur geopend.

Thierry Boutsen is een Belgische coureur die in de jaren ’80 en begin jaren ‘90 reed voor de teams van Arrows, Benetton, Williams, Ligier en Jordan. Erik Panis, directeur InterClassics: ‘Wij zijn zeer vereerd dat Thierry Boutsen speciaal voor de opening van onze beurs uit Monaco over komt. Zijn carrière als Formule 1 coureur is indrukwekkend en ‘zijn’ Arrows A8 staat prominent tentoongesteld op ons themaplein met raceklassieker van Spa-Francorchamps. U mag ervan uitgaan dat hij hier tijdens de openingsceremonie zeker nog iets over zal vertellen.’
InterClassics Brussels InterClassics Brussels is een kwalitatief hoogwaardige beurs die de bovenkant van de markt biedt waar het gaat om autohandel. Zeker 354 deelnemers uit heel Europa komen volgende week naar Brussels Expo om oldtimers, onderdelen en aanverwante automobilia te koop aan te bieden. ‘The Legends of Spa-Francorchamps’ is het hoofdthema van deze editie. Aan de hand van 16 klassiekers in de categorieën Grand Prix, Touring en Endurance wordt de rijke geschiedenis van dit befaamde race circuit gepresenteerd. Op het speciaal ingerichte thema paviljoen ‘the fascinating world of Microcars’ worden bovendien zo’n 20 bijzondere dwergauto’s geshowd. InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 18 t/m zondag 20 november 2016 in paleis 1, 3, 4 en 8 van Brussels Expo. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers, liefhebbers en dagjesmensen. Centrale thema’s dit jaar zijn ‘The Legends of Spa-Francorchamps’ en ‘The fascinating world of microcars’. Entreekaarten zijn online met korting te koop: Online prijs volwassenen € 11,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 14,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis. www.interclassics.be

Noot voor redactie, niet voor publicatie Voor vragen kunt u contact opnemen met Eefje Perey, Marketing & Communication Manager van MECC Maastricht door te bellen naar +31 (0)6 25 00 17 68 of te mailen naar communicatie@mecc.nl .

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht