Toonaangevend Europees congres voor software testers in MECC Maastricht

‘To crash or not to crash’

Van 2 tot en met 5 november 2015 ontvangt congreslocatie MECC Maastricht 800 tot 1000 internationale software testers voor het prestigieuze congres EuroSTAR. EuroSTAR is een jaarlijks congres en vond al vier keer eerder in Nederland plaats, maar nu voor het eerst in Maastricht.

Testers voor testers
EuroSTAR staat als vakevent al meer dan 20 jaar als favoriet op de agenda van menig professional in de software testing branche. Het vierdaagse congres biedt een mix van praktische informatie en nieuwe inzichten op het gebied van automatisering, R&D, Mobile, (project)management en communicatie. Met lezingen, verhalen uit de praktijk en workshops van en voor testers. Ook is er veel ruimte om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

Test Lab
Een van de meest populaire ontmoetingsplekken op EuroSTAR is het Test Lab. Hier kunnen de deelnemers aan het congres veilig en vrijblijvend experimenteren met nieuwe inzichten en ervaringen uitwisselen met andere testers. Meestal gaat dat gepaard met de nodige humor, fun en ‘to crash or not to crash’- achtige woordspelingen. Het testen van applicaties voor mobiel staat dit jaar centraal in de met games, oefeningen en wedstrijden gevulde expert sessies.

Mobile Deep Dive
In ‘the mobile deep dive 2015’ – een ander onderdeel van EuroSTAR - worden deelnemers een dag lang meegenomen in de wereld van het mobiele testen. Zo komt onder meer Alan Page van Microsoft vertellen over de uitdagingen van het compatible maken van Microsoft voor mobiel en kan men leren over het testen van responsive websites voor mobiel van Ivan Shubin van Marktplaats Nederland.

Sociale activiteiten
EuroSTAR staat onder vakgenoten bekend om de inspirerende en levendige sfeer. Zo is er op allerlei gebied van alles te beleven en te doen. In de naastgelegen expo presenteren  internationals als HP, IBM, Fujitsu, Sogeti, Accenture zich met hun laatste producten, inzichten en technieken. De beursvloer van de Expo is ook het kloppend hart voor alle sociale activiteiten tijdens en na het congres zoals de HP Expo Party en het EuroSTAR Conference Awards Dinner.

Online community

Test Hubble is de online community van EuroSTAR waar het hele jaar door discussies op plaatsvinden. Tijdens het jaarlijkse EuroSTAR congres ontmoeten digitale vrienden elkaar – soms voor het eerst - ‘live’ tijdens diverse informatieve, gezellige en interactieve zeepkist- en loungesessies.

Belang voor Maastricht
John Aarts, wethouder voor economie van de gemeente Maastricht: “We zijn verheugd met de komst van EuroSTAR naar het MECC. Internationale toonaangevende congressen zoals EuroSTAR vormen een belangrijke economische aanjager voor onze stad. Los van de inkomsten, zijn events van dit formaat van groot belang voor de werkgelegenheid, de naamsbekendheid en profilering van Maastricht als kennisstad.”

Meer informatie: www.conference.eurostarsoftwaretesting.com

 

 

 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht