Unieke tank op International Army Show in MECC Maastricht

In navolging van een zeer succesvolle buiteneditie van de International Army Show op Vliegveld Twenthe afgelopen september, heeft de organisatie gekozen voor een wintereditie in MECC Maastricht op 20 en 21 januari 2018. Bijzonder, want nog nooit eerder is een dergelijk evenement in Nederland binnen georganiseerd. Iedereen die affiniteit heeft met het leger en legerhistorie zal zich hier het hele weekend kunnen vermaken. Uniek tijdens het evenement is een Duitse tank uit de Tweede Wereldoorlog, die de enige volledig gerestaureerde tank Europa is. MECC Maastricht is voor de Army Show een ideale locatie vanwege de Euregionale ligging en de oorlogshistorie van deze regio.

 

De International Army Show is een evenement voor liefhebbers van allerhande legervoertuigen, zoals jeeps en tanks. Verder zijn er re-enactment shows, is er een grote militariabeurs met aandacht voor vintage producten en wordt er voor muziek en entertainment gezorgd. Eigenaren of liefhebbers van legervoertuigen kunnen bovendien deelnemen aan het Concours de Defile. Tot slot is er veel aandacht voor de veteraan, zoals een speciaal Veteranen Ontmoetingspunt en speciale entreekortingen voor veteranen.

Meet & Greets

Kijkers van het populaire Discover Channel programma Combat Dealers kunnen de sympathieke presentator Bruce Crompton ontmoeten en met hem op de foto. Daarnaast is Majoor Kroon aanwezig voor signeersessies en een meet & greet. Majoor Kroon is de eerste militair sinds 1955 die is toegelaten tot de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding die Nederland kent. Koningin Beatrix sloeg Kroon op 29 mei 2009 tot Ridder.

Tank Area

In een speciale Tank Area zullen enkele bijzondere tanks - het summum van de aanwezige legervoertuigen - te bewonderen zijn. Van sommige tanks zal op gezette tijden de motor worden gestart en een aantal gelukkigen mag zelfs plaatsnemen in een tank. Ook komen diverse andere soorten voertuigen in deze area aan bod.

Praktische informatie

International Army Show vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 januari, van 09:00 uur tot 17:00 uur. Online tickets kosten € 12,50, dagkassa tickets kosten € 15,00. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang en kinderen vanaf 6 tot en met 14 jaar betalen € 5,00. Tickets zijn te bestellen via www.armyshowmaastricht/tickets.

Kijk voor meer informatie op www.armyshowmaastricht.nl of neem contact op per mail info@402automotive.com of per telefoon 088-0402402.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht