Vanaf 1 juli geen limiet aan aantal bezoekers evenementen MECC Maastricht

Yes! It’s official! 
Vanaf 1 juli mogen evenementen vanaf 100 personen weer plaatsvinden, rekening houdend met de noodzakelijke Corona-maatregelen. Dat wil zeggen dat de 1,5 meter in acht moet worden gehouden, bezoekers zich vooraf (online) dienen te registreren en er bij binnenkomst een coronacheck gedaan moet worden.

Natuurlijk hebben wij ons al weken op dit moment voorbereid en hebben wij alle maatregelen getroffen om MECC Maastricht volledig ‘corona-proof’ te maken. Lees hier ons volledige Corona protocol. 

Onze onlangs gelanceerde Be Smart campagne presenteert de voorschritften die een veilig evenement óók met meer dan 100 personen garanderen. Tegelijkertijd doen wij met 'Be Smart' een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van de organisatoren en bezoekers.
Be Smart * Stay Healthy * Stay Connected

Houd onze website , social media kanalen en nieuwsbrief in de gaten voor onze laatste updates rondom onze evenementen én de verbouwing die ook tijdens Corona gewoon is doorgegaan.

besmart

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht