Virtuele safari tijdens Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Op 23 en 24 januari vindt voor de derde keer de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen plaats in MECC Maastricht. Bijzonder omdat hier alleen reisspecialisten aanwezig zijn die reizen op-maat aanbieden naar speciale bestemmingen, met unieke ervaringen. Uniek is ook een virtual reality gorilla show die tijdens de beurs kan worden beleefd.

Kwalitatief aanbod

Het doel van de beurs is het scheppen van een omgeving waar niet het massatoerisme de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwalitatieve reisaanbieders. Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze beurs. De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil krijgen van specialisten in bijzondere reizen en landen.

Uitgebreid programma

Bezoekers kunnen in drie filmzalen ruim 70 filmpresentaties over safari's, vrijwilligerswerk, fotoreizen en verre reizen (zoals naar Antarctica en Azië) bekijken. Zo wordt er een indrukwekkende  film vertoond over de 17-jarige Pakistaanse Malala Yousafzay, die dit jaar de Nobelprijs voor de Vrede heeft gewonnen. Om bezoekers in de juiste sfeer te brengen is er live muziek van uiteenlopende gerenommeerde artiesten, waaronder Alphons Wertwijn en Ties Harmsen die de tabla en Indiase sitar bespelen.

Een virtuele Safari

Het Nederlandse bedrijf Matoke lanceert op de beurs, als eerste, een virtual reality gorilla show. Met ‘Virtual Gorilla’ waant de bezoeker zich virtueel op safari in Oeganda. De techniek creëert een nieuwe vorm van digitale oriëntatie door de reiziger in spé thuis al levensechte reisbelevingen te laten beleven.

De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen vindt plaats op zaterdag 23 januari van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag 24 januari van 10.00 tot 18.00 uur in MECC Maastricht.

Gratis ticket

Dit derde jaar is er een exclusieve aanbieding voor bezoekers van de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in MECC Maastricht: u ontvangt dit jaar dit jaar een gratis ticket. Dit ticket kunt u downloaden en is slechts één keer geldig. Wilt u meerdere tickets bestellen omdat u bijvoorbeeld gezamenlijk de beurs wilt bezoeken met een vriend of kennis dan kunt u deze met korting kopen: www.vakantiebeursmaastricht.nl. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Download hier uw gratis ticket

Ook kunt u hier tickets kopen met korting 

 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht