AV / ICT

MECC Exhibitor Services ondersteunt uw exposanten bij de voorbereidingen van een beurs. Eén servicepunt voor organisatoren, exposanten en bezoekers.

Technische ondersteuning

Voor licht- en geluidseffecten die u sprakeloos maken werkt MECC Maastricht samen met inhouse partner Houben Souren Verhuur (ook verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van alle MECC events). Bij Houben Souren Verhuur kunt u ook terecht voor:

  • Gespreks- en tolkfaciliteiten
  • Intercontinentale beeldverbindingen
  • Maatwerk is uiteraard ook mogelijk
houben_media_200.jpg

Gratis Wifi voor onze gasten

MECC Maastricht biedt u als bezoeker/organisator gratis WIFI aan in zowel het congrescentrum als in het hallencomplex. Wenst u gebruik te maken van deze service doorloop dan onderstaande stappen:

  • selecteer bij de instellingen op uw apparaat ons gratis netwerk MECC_FREE_WIFI;
  • klik op "Doorgaan" om de voorwaarden te accepteren;
  • de MECC website wordt automatisch geopend, u kunt direct aan de slag!

Ons gratis WIFI netwerk is prima geschikt voor eenvoudige berichten en mailverkeer. De bandbreedte bedraagt maximaal 2 Mbps per client met een Idle time van 60 minuten. Er is geen dekkings- en verbindingsgarantie.

Wenst u geavanceerd internet zoals meer bandbreedte, eigen netwerk, netwerk voor exposanten, branding en overige, neem dan contact op met uw projectmanager. Wij helpen u graag verder!

Disclaimer

MECC Maastricht biedt met deze voorziening draadloos internet aan als service voor bezoekers en garandeert niet dat het gebruik van de draadloze verbinding veilig is of dat de privacy van gebruikers kan worden beschermd. Gebruik van dit draadloze netwerk geschiedt volledig voor risico van de gebruiker. MECC Maastricht is niet aansprakelijk voor verlies van informatie of voor schade of letsel als gevolg van het gebruik van de draadloze verbinding. Wij adviseren u om gebruik te maken van een VPN als u verbinding maakt met het internet via openbare WIFI netwerken en om regelmatig uw wachtwoorden te wijzigen.

 

wifi_logo.png

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht