Parking bij MECC Maastricht

parkeren_tarieven.jpg

Tarieven

Parkeren bij MECC Maastricht is het 1e half uur gratis. Na 30 minuten betaalt u €3 per volledig uur, met een maximum van €15 per kalender dag.

 

Het stallen van fietsen is gratis. De fietsenstalling ligt onder de Maastricht Passage (voor de hoofdingang van MECC Maastricht).

P+R Maastricht Zuid

 

P + R Maastricht Zuid op P5 van het MECC is goedkoop en praktisch wanneer je vanuit het zuiden of oosten van Maastricht (Luik / Cadier en Keer / Margraten) naar de stad komt. Parkeren op P + R Zuid is alleen gratis als u via buslijn 10 (uitstappen bij de Prins Bisschopsingel of een latere halte) naar het stadscentrum of de wijk Wyck reist (uitstappen bij het Centre Céramique of later). De faciliteit P + R Maastricht Zuid is tijdens enkele evenementen in het MECC gesloten. Zie de kalender voor meer informatie. Opmerking: maximale vrije ruimte: 2,05 meter.

Opmerking: wanneer je na het uitchecken in de bus langer dan 3 uur wacht met uitrijden P+R, vervalt de korting en wordt het dagtarief van € 12 in rekening gebracht.

Oplaadpunten / Electrische auto

laadpunten_statisch.jpg

MECC Maastricht beschikt over 16 oplaadpalen, bedoeld voor bezoekers en gasten. Deze kaart geeft een overzicht van alle oplaadpunten voor elektrische auto's in de directe omgeving van MECC Maastricht, inclusief beschikbaarheid.

OV-Fietsen

ov_fiets.jpg

De OV-fiets is een snelle manier om je bestemming te bereiken. Op bijna 300 locaties kun je met je OV-fietsabonnement maximaal 2 fietsen huren. Station Maastricht-Randwyck (op 450 meter van MECC Maastricht) beschikt over een aantal OV-fietsen. Meer informatie over de beschikbaarheid vind je hier.

Met de auto

MECC Maastricht is gelegen aan de autosnelweg A2, kruising E25 (Amsterdam-Brussels) en A79 (Luik-Aken/Keulen) en heeft een goede verbinding met de Europese snelwegen. Het congres centrum ligt direct aan de E25/A2. Neem de afslag Randwyck/ MECC/ AZM en volg de borden MECC of MECC Parking.

Met het OV

MECC Maastricht is gelegen op 5 minuten loopafstand van station Randwyck. Komt u met de bus? Plan uw reis dan hier!

  • Maastricht Centraal: 2 minuten
  • Eindhoven luchthaven: 1 uur
  • Amsterdam (Schiphol): 2 uur 30 min.
  • Brussel Zaventem: 1 uur 15 min.
  • Brussel Charleroi: 1 uur
  • Keulen luchthaven: 1 uur
  • Düsseldorf luchthaven: 1 uur 15 min.
  • Parijs Charles de Gaulle: 3 uur 30 min.
  • Londen Heathrow: 6 uur in combi met trein

Met het vliegtuig

MECC Maastricht is bereikbaar vanaf een groot aantal vliegvelden, op minimaal één uur rijden vanaf Maastricht.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht