Zakelijk

MECC Maastricht biedt ongekende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen en succesvolle (bedrijfs)evenementen. Alles kan in het MECC onder één dak plaatsvinden: feesten, eten & drinken, overnachten, een expositie, een congres, vieren van een jubileum…  En dat allemaal op loopafstand van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle steden van Europa.

Bedrijfsarrangementen

MECC Maastricht is de plaats om ontmoetingen tot een succes te maken. Met evenementen als InterClassics & TopMobiel, Business Experience en TEFAF heeft het MECC sublieme netwerkevents in huis. Met het inzetten van onze MECC-suites maken wij ook voor u graag een topaanbod op maat.

Vergaderlocatie

Van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten tot recepties en vergaderarrangementen. De locatie is optimaal bereikbaar en er zijn voldoende (overdekte) parkeerplaatsen. U kunt gebruik maken van standaard vergaderarrangementen of wij maken een aanbod op maat. U kunt daarbij denken aan: bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, productpresentaties, relatiedagen, recepties en jubilea, congressen & seminars, trainingen, beurzen & exposities, vergaderarrangementen (vanaf 20 personen).

Optimaal bereikbaar
in het hart van Europa

Direct contact

Simon Bozon
  Simon BozonBusiness Development Manager Corporate Events+31 (0)6 12 96 89 62simon.bozon@mecc.nl
  BG

  Hosted events

  hm_logo_factorysale.jpg
  logo_rabobank.jpg
  logo_uwv.jpg
  logo_pwc.jpg

  Nieuwsbrieven

  Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

  beyond boundaries

  ufi-logo_wit1.png
  logo_aeo2018.png
  green_key_2018.png
  +31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht