MECC Maastricht ‘Beste Congreslocatie’ van Nederland

MECC Maastricht heeft de nationale gouden award voor ‘Beste Congreslocatie 2021’ in ontvangst mogen nemen. Vakmagazine Meetings reikt jaarlijks de Meeting Awards uit onder andere aan de beste meeting- en eventlocaties van Nederland. MECC Maastricht is al meer dan drie decennia de vertrouwde locatie van vele internationale congressen, beurzen en evenementen. Afgelopen juni is na een upgrade en uitbreiding het vernieuwde congrescentrum van MECC Maastricht opgeleverd.

Nieuw gebouw. Nieuwe fase.

Met ons gloednieuwe congrescentrum kunnen we nog beter aansluiten op de wensen van onze klant. Alles is erop gericht om de faciliteiten, mogelijkheden en uitstraling naar het hoogste niveau te brengen: 

  • de capaciteit stijgt van 3.000 naar 5.000 deelnemers; 
  • meer congressen zijn naast elkaar mogelijk; 
  • maar liefst 50 break-out ruimtes; 
  • 2 auditoria met max. 1.700 zitplaatsen;
  • multifunctionele Expo Foyer van 2.500 m2 en tot 2.000 zitplaatsen; 
  • 30.000 M2 aan expositieruimte verdeeld over 3 te combineren hallen;
  • veel mogelijkheden voor flexibele configuratie.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Ontdek het zelf met onze virtuele tour of neem contact met ons op.

We are ready to go Beyond Boundaries for your event!  

Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dat voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles goed wordt geregeld. Het is de aandacht voor details waarmee we je verrassen. De grondige voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering. We gaan heel ver om jouw verwachtingen te overtreffen. Dat onze accommodatie staat als een huis is vanzelfsprekend. Hét verschil is de zorg waarmee we je omringen. Onze mensen maken dat verschil. Het team van MECC Maastricht gaat letterlijk en figuurlijk Beyond Boundaries voor jou én jouw bezoekers. De uitzonderlijke ervaring met vijfsterren-service; daar doen we het voor. 

We geloven in een informele aanpak. Hoe persoonlijker ons contact, des te beter kunnen we ons inleven. Des te beter begrijpen we wat je van ons verlangt. Zo effenen we de weg voor jouw perfecte evenement. Want dat is het doel. 

Image
Image
Image

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht